Страви зі свинини і яловичини

Назва блюда

(натисніть на фото, щоб збільшити зображення)

Маса, г Вартість,грн.
   Підчеревина з перепелиними яйцями №103 350 174,00
   Рулька пікантного смаку №104 400 158,00
   Підчеревина пікантна №105 350 158,00
   Реберця свинячі в соєвому соусі №106 350 131,00
   Ребра свинячі в кисло-солодкому соусі №107 350 131,00
   Свиняче філе в гострому соусі №108 500 148,00
   Свиняче філе з рибним смаком №109 350 129,00
   Філе свинини в кисло-сол.соусі №110 350 129,00
   Філе свинини по-пекінськи №111 350 129,00
Свинина»Гуобао» в кисло-солодкому соусі №112 350 129,00
Свиняче філе з болгарським перцем №113 350 119,00
   Свиняче філе з овочами та тмином №114 350 139,00
   М»ясо по-сичуанськи №115 350 132,00
   Шлунки в гострому соусі №116 350 108,00
   Нирки «Дзира» №117 350 108,00
   Підчеревина по-сичуанськи №118 350 132,00
   Яловичина по-сичуанськи №119 350 128,00
   Яловичина в гострому соусі №120 500 158,00
   Яловичина з селерою та гострим перцем №121 350 132,00
   Яловичина по-домашньому( з картоплею) №122 400 119,00
   Яловичина зі спаржею №123 350 119,00
   Яловичина з бамбуком і грибами №124 350 119,00
   Яловичина в соєвому соусі №125 350 132,00