Страви з качки-курки-баранини

Назва блюда

(натисніть на фото, щоб збільшити зображення)

Маса, г Вартість,грн.
   Гунбао №83 350 108,00
   Філе куряче з кеш’ю №84 350 108,00
   Курка з ананасом №85 350 108,00
   Філе куряче «Санс’є» №86 350 108,00
   Курячі стегенця хрусткі №87 350 119,00
   Курячі стегенця по-сичуанськи №88 350 108,00
   Філе куряче в клярі з кунжутом №89 350 108,00
   Гострі курячі стегенця з картоплею №90 500 142,00
   Філе качки в клярі та фруктовому соусі №91 350 131,00
   Філе качки по рецепту північної кухні №92 350 131,00
   Філе качки у фрітюрі №93 400 316,00
   Філе качки з грибами №94 350 131,00
   Філе качки в соусі по-пекінськи №95 350 196,00
Філе качки в клярі в соєвому соусі №96 350 131,00
   Качка по-пекінськи №97 600 688,00
   Копчене м»ясне асорті на пару в гострому соусі №98 350 218,00
   Баранина «Дзира» №99 350 129,00
   Баранина з цибулею №100 350 129,00
   Шашлики із реберець баранини №101 500 258,00
   Шашлик із баранячого окісту №102 600 326,00